Händelserik dag so far!!

Idag har jag i alla fall inte bara suttit på arslet och surfat!! Som jag alltid annars gör nu när jag är hemma...!!

Jag har självklart suttit på nätet och surfat. Men så är det när man har två akvarium på facebook, jag vet, säg inget, men så är det och mina fiskar behöver mat varje dag, annars dör dom!! Skratta ni bara!!
Sen har jag ringt till vårdcentralen och frågat om Erik ska ta vaccin eller ej i och med att han var sjuk förra veckan, men han ska ta den i alla fall!! Så på Lördag får han snällt traska dit och visa upp sin muskulösa arm... He he!!

Sen har jag ringt försäkringskassan och frågat lite, blev inte så mycket klokare av det. Men ändå.
Jag har strukit mina julgardiner och satt upp dom. Innan dom åkte upp putsade jag fönstren på insidan. Jag vet borde verkligen göra det på utsidan med, men ORKA!!! Jaja... Sen har jag bytt handdukar och satt dit nya och tvättar dom skitiga. Ska snart hänga dom med.

Och snart ska jag bege mig till

Ja, till Familia... Jag ska träffa Zandra där... Ovanligt!!

Sen får vi se vad morgondagen bjuder på... Jag har skrivit en lista på vad jag ska hinna med den här veckan, och det är inte så jättemycket kvar. Det är bara 4 saker kvar av 13. Det är väl ändå rätt bra gjort, i alla fall när det gäller mig. Jag ska dammsuga blant annat, men det vill jag ju göra i slutet av veckan så det inte hinner bli dammigt igen innan helgen!!

Nähä... Nu måste jag mata fiskarna!! Ha ha!!
Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se