LÖRDAG!!

Min lördag bestod av att jag satt vid datorn, satt vid datorn lite till, sen satt jag ett tag vid datorn, och så satt jag vid datorn en stund också!! Men hallå... vad har jag för liv. Inget alls... Jo jag satt och kolla lite på TV en stund med men det är ju inte ett dugg bättre. Så var det så himla fint väder ÄNTLIGEN igår och jag hade verkligen bestämt mig för att gå ut på en promenad i alla fall.. Men jag kom inte ut...!! Så typiskt mig!!

Men på kvällen när Erik åkt på hockey så prata jag med Zandra. Hon hörde ju direkt på mig att det var nåt... Så hon övertalade mig att komma med till Patrik och Sandra. Sagt och gjort så var jag på väg dit... Fast jag hade velat fram och tillbaka MÅNGA gånger. Men Erik tyckte absolut att jag skulle åka...!! Och det är inget jag ångrar. Var rätt så skönt att komma bort en stund. Man behöver det ibland. Bara göra nåt annat, utan varandra. Sån är jag i alla fall, men det betyder ju verkligen inte att jag inte älskar honom längre. Utan så é det bara!!

Ok, lite scary familj det där... Vet inte riktigt vilken planet nån av dom två kommer ifrån....

Oj så många bilder det blev den här kvällen då... Men här kommer vandringspokalen....

Den här fick Patrik i julklappspelet för nåt år sen, av Erik. Det är en värmeljushållare. Men det är ju inte speciellt vacker, kan jag inte påstå i alla fall, så den har farit runt mellan Rikard och Zandras hem och Patrik och Sandras hem ett x antal gånger fram och tillbaka. Det är INGEN som vill ha den... Men nu verkar den ha funnit sitt rätta hem äntligen...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se