Min konstiga dag....

Ja, den här dagen slutade absolut inte vad som jag hade tänkt mig. Mina planer för dagen var först till ortopeden i Ängelhol för min hand som bara domnar bort. Sen vidare hem till Erika o Fredrik för en lunch och efter det träffa Zandra på Väla. Allt skedde utom min o Zandras träff... Varför??

Jo när jag var på sjukhuset så undersökte han min hand och sen kom frågan. Vill du att jsg opererar idag...??? Jag blev såklart helt paff men efter en stund sa jag ja.... Så nu sitter jag här med högerkardan i ett paket och kan inte göra ett jota!!

Så här synd är det om mig......

Just nu har jag inte så ont men får det med jämna mellanrum, så jag är noga med att ta smärtisar med jämna mellanrum...

Men jag åkte i alla fall hem till Erika på lunch och sen fika. Tyvär pallade jag inte med ett Välabesök också. Men det var mest för att jag inte kan köra bil upptäckte jag på vägen dit. Gick inge bra att växla. Så jag körde i 4:an på alla vägar, även 90 vägarna. Så nu har jag sagt till mig själv att jag INTE ska köra mer bil.

På ondag ska jag tillbaka till sjukhuset och lägga om bandaget. Och då kan jag ju inte köra dit så Erik ska kolla om han kan jobba hemifrån den dagen och då köra mig till sjukhuset... Han är en ängel han...

Men mitt största bekymmer nu är: Hur fan ska jag få på mig BH:n i morgon.....!! Det ska bli intressant att se hur det går... O det är dessutom inte lätt att skriva med pekfingervalsen......

Hej på er.....


Kommentarer
Postat av: Hella

Stackars dig. Kom hit får vi åka och äta gott på church street...

2009-11-10 @ 11:39:46
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: issa

Stackare, hoppas allt går bra! :)

2009-11-10 @ 12:25:47
URL: http://openupmyeagereyes.blogg.se/
Postat av: rosi

Hoppas att handen blir bra din stackare, hur går det med toabestyren då Fniss

2009-11-10 @ 12:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se