Svinis...

...är absolut ingenting att skämta om känner jag nu. Jag har skrattat o viftat bort det mer eller mindre. Men kanske inte längre. Jo, jag har tagit sprutan, mest för att jag är vårdpersonal (eller ja, ska föreställa det i alla fall) och för att jag har astma. Så det var ju rätt bra att ha tagit den.

NU, ligger Erik hemma med skyhög feber, rethosta och frossa...!! Kolla lite symptom på google när jag kom hem från Ängelholm, var nämligen där och fika med Zandra efter hennes jobb!! Där stod det att vanliga symptom var feber och frossa, rethosta och dessutom blöder han näsblod. Men det kan ju  vara att han snytit sig för hårt eller nåt.
Men jag är faktiskt orolig nu att det kan vara det... Så jag kollar honom hela tiden om han har svårt att andas...!! För har han det, då finns det ingen återvändo... Då kommer jag släpa ut honom i bilen och köra nån till akuten!!

Snyft....!! Jag hatar när han är sjuk...!!

Helgens fest var i alla fall jätte trevlig... Tyvär lägger jag inte ut bilder då merparten inte bör vara med på bild.... Men jag kan intyga att det var trevligt!! Tack Daniel o Angelica....!!



Var till kuratorn idag och pratade. Men varken kuratorn (som jag känner och arbetat med) tyckte att jag skulle fortsätta gå hos henne då jag själv och även hon tyckte att jag hade läget under kontroll!!

Nu ska jag försöka hänga tvätt... Med 1 hand...!! Får se hur det går...

Hej så länge!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se