Tråkig söndag...

Idag har jag och Erik fortsatt ute i tvättstugan... Inte rivit eller byggt nåt utan RÖJT!!! Det behövs kan jag säga. Vi kunde liksom inte gå genom hela rummet. Det var överbelamrat. Men inte längre.. Eller ja, till viss del fortfarande, för nu är allt i svarta sopsäckar. Men nu är det i alla fall sorterat i skräp och spara "högar", Men det är mycket som ska slängas och det känns så j-vla skönt...
Jag tänker inte lägga ut bilder förrän det är klart.

Annars har vi inte gjort så mycket annat. Jag var till affären i kväll och lagt kyckling i marinad. Vi ska äta kycklingfilé men pastasallad till... Det är så förbannat gott...!!!

I morgon ska jag till ortopeden i Ängelholm. Jag får ju domningar i min högra hand. Så det har jag tagit med min husläkare på vårdcentralen så hon har skickat en remiss till ortopeden. Så dit ska jag i morgon, sen efter det ska jag åka hem till Fredrik och Erika, Eriks kompisar och självklart mina vänner nu. Tror hon skulle bjuda på lunch!! Alltid trevligt att göra nåt annat. Speciellt nu när man bara går hemma.
Pch Efter det så skulle ev jag och Zandra träffas och kolla lite scrap saker. Tror nog hon med är lite sugen på att börja scrappa. Det hade varit rätt så kul för då kan man göra det tillsammans.
Jag och Eriks syster uppe i Söderköping har pratat om det jättelänge. Tyvär har det aldrig blivit av. Men om du läser det här Susanne så MÅSTE vi träffas och göra det snart. Jag pratade med Erik idag om vi kanske skulle komma upp nån helg efter alla julhelger när allt lugnat ner sig. Eller om det kanske finns nån tid innan jul. Det kan man alltid se!


Skulle gärna göra ett album eller nåt...

Nu ska jag bara slappa resten av dagen.....
Hej på er!!!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Ni är naturligtvis alltid välkomna hit! Jag har ionte scrappat på jättelänge så det skulle vara riktigt kul! Kram!

2009-11-08 @ 22:46:09
Postat av: Maria

Åh va roligt... Får prata om det nån dag...!!! Kram

2009-11-09 @ 08:21:14
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se