Vilken befrielse...

Nu är stygnen borta... Äntligen!! Inte en dag för tidigt!! Jag led faktiskt nåt fruktansvärt mot slutet. Varje kväll slet det och drog i såret så jag höll på att bli galen. Visste inte var jag skulle ha min hand för att det inte skulle göra ont. Men nu... Jag är som en ny människa. Ja, nästan i alla fall!! Jag kan i alla fall använda min hand något sånär. Jag kan till exempel hyvla ost med höger handen... Det ni!!

Men man är ju en vekling. Att ta bort stygnen gick väl bra. Dom satt fast på vissa ställen så där gjorde det lite ont men faktiskt inte så mycket. Det gick faktiskt över förväntan!! Och jag kollade hela tiden vad hon gjorde, nyfiken som man är. Men sen när jag kom in till arbetsterapeuten!!! Vi satt och prata och hon gick igenom ett papper, utan biler och ingenting. DÅ, känner jag att jag svimmar...!! Mådde skit illa, det snurra och susa i bollen så jag visste knappt var jag skulle ta vägen. Men jag skulle ju inte visa nåt för henne. Det fick gå över... Mmm tjena!! Jag satt och pina mig igenom pappret (tur att jag fick det hem för jag fick nog inte in nåt av det hon sa, ha ha) tills hon var klar, då sa jag att jag nog inte mådde så bra. Då fick jag vatten och allt kändes mycket bättre plus att hon satte på plåster så jag inte såg nåt!! SKÖNT!!! Det glipar nämligen. Alltså inte helt igenläkt... Men det var tydligen vanligt att det var så, så jag får väl lita på att det är rätt!!

För er som vill se kommer en bild nu på såret MED stygnen. För er som inte vill se så får ni blunda eller titta ändå!! Ha ha!!

 

 


Där ser ni hur ont jag har/haft... Ingen höjdare alltså!!

Måste iväg... TVÄTTA!! Kan ju göra sånt nu, nästan med två händer!!


Kommentarer
Postat av: Hella

Jag vill se när det glipar!!!! Har du inte kommit igenom all tvätt snart.... Vad var det för recept jag skulle skicka till dig....

2009-11-24 @ 18:27:39
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Det var väl nåt med kyckling o pasta!! Jag ska lägga ut en bild sen när jag ska byta plåster så får vi se om jag får med glipet!!!

Idag har jag börjat tvätta våra täcken och kuddar. Det behövs det med ibland!!

2009-11-24 @ 19:41:30
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Johan Häll

Aj, det där ser inte så skönt ut.

Det stramar i min egen hand när jag ser det.

2009-11-25 @ 13:47:54
URL: http://johanhall.blogg.se/
Postat av: Maria

Det gör det i min med, och nu är stygnen borta!!

2009-11-25 @ 22:51:47
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se