Äntligen Uppsala!!!

Nu är jag äntligen i mitt Uppsala...!! Resan gick faktiskt helt otroligt bra. Jag tog ju bilen och körde dom 62milen helt själv eller vad det nu kan vara mellan Skåne och Uppsala...!
Jag körde ca 7 på morgonen hemifrån och kunde hämta mamma på hennes jobb i Uppsala prick kl 14. Som planerat. Det var otroligt lite trafik hela vägen (utom i Stockholm förstås) och endast 3 vägarbeten, men absolut inga stora byggen. Endast några meter på varje bygge. Så det var rätt så skönt.

Men nåt jag tyckte var läskigt var att jag hade en bil med två kostymnissar i, bakom mig. Jag tror dom körde efter mig i ca 10 mil och låg mig direkt i baken. Det var ju inte så att det var fullt med bilar så dom inte kunde köra om. Men jag körde på, körde om bilar och dom efter och la sig bakom mig igen. Vågade inte stanna på nåt ställe heller ifall dom följde efter där med och stannade dom med och skulle slå ihjäl mig typ!!! Ha ha ha... nej men man vet ju inte!!! Usch, men dom lessna väl sen så dom körde om mig i Jönköping...

Jag fotade faktiskt några bilder från bilen. Tyvär fick jag inte med mig kabeln till kameran så jag kan föra över bilderna i datorn,så dom bilderna får ni inte se!!! Ha ha ha.... Det var bara 3 st.

Idag har jag varit till Gränby Centrum helt själv. Skulle ha ett par strumpbyxor och sen köpa en blomma till mormor... Vi ska dit idag och fira henne. Hon fyller 81 på måndag så det blir lite kalas idag...!

Mamma är redan där för hon skulle hjälpa henna och tvätta innan, och det behövde inte jag vara med på tyckte mamma. Så jag slapp, så jag har skött om mig själv idag. Mysigt det med ju!!!

Nähä, nu ska jag hoppa in i duschen....

Skriver mer en annan dag... Hej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se