Dagen före....

Idag är det dagen innan jag börjar på Hospice... Gud så pirrigt det kommer bli... Än så är jag inte så nervös men jag är spänd på hur det kommer att gå. Jag har fått några fina kommentarer på facebook och alla är övertygade att det kommer gå galant för mig. Och jag hoppas verkligen det. Innerst inne ser jag sååå mycket fram emot detta men min största skräck är ju just den jobbiga biten med samtal med patienter och om döden, inte just att dom kommer dö eller att jag ska ta hand om döda människor. Det jobbiga för mig är att jag inte vet hur jag ska hantera situationen med ledsna anhöriga, patienter. För så fort det blir nåt jobbigt så har jag så himla lätt för tårar. Jag gråter för minsta lilla. Men jag har upptäckt att det är oftast när jag är nervös som jag inte vet var jag ska ta vägen och det är då tårarna kommer. Det MÅSTE gå att "bota" för så här kan jag inte ha det...!!

tears.jpg image by malungsfors

Nog om det...!! Håll tummarna för mig kl 13 i morgon, för då börjar jag...!!

Idag har jag och Zandra varit på VÄLA!! Bara gått runt där och kollat lite. Hon hade ett ärende men det gjorde vi först av allt så det tog ju inte så lång tid. Men sen gick vi och fika och strosade lite till... Sen efter det åkte jag till Maxi och handlade mat!! Det är ju också sånt man måste göra ibland...

Jag har i alla fall köpt frukt till min frukthållare idag. Men hallå!! Man måste ju köpa skitmycket för att fylla hela den!! Det hinner ju bli gammalt innan man ätit upp allt...!!

Jaja..
Nu ska jag kolla lite på TV!!
God natt...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ät mycket frukt då för tusan, det är nyttigt vetja. / Mojjan

2009-10-19 @ 09:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se