Dagen idag...

Idag har jag och Erik sovit länge... Så skönt, ibland behöver man såna dagar. Eller ja, ibland!! Nu sen allt det här med mitt jobb så har jag helst sovit än varit vaken. Nästan i alla fall..

Men igår pratade jag med Zandra på telefonen och vi bestämde att vi skulle gå på marknaden i Höganäs. Så jag åkte dit så jag var där vid 15 tiden på eftermiddan... Men vi kom inte ner förrän vid 16 tiden.
Vi hittade inte så jättemycket, fast båda två köpte hängen till halsband.

Antingen kan man ha kjedjan i den översta öglan eller genom båda, drar man den genom båda hänger den mer snett. Och det tyckte jag blev snyggare om man gjorde så än bara genom den ena. Men den är i glas så den är väldigt ömtålig. Så den får bara användas vid speciella tillfällen. Kanske på Lördag när vi ska till Söderköping på kalas.
Då fyller Eriks systerson 7 år. Tänk vad tiden går fort. När jag och Erik träffades var han ju jätteliten!! Jaja, det betyder ju att en annan blir äldre med.

Idag är det ett riktigt ruskväder. Inget vidare faktiskt. Det regnar sånt fint och smått så man blir genomblöt när man är ute. Och det har vi varit. Eller ja, vi har varit ute i garaget och röjt det sista som vi aldrig gjorde klart sent i somras. Så nu har vi till och med fått in nya hondan i garaget. Det var vårt mål idag. Det kommer bara en massa löv på den och det ser inte nåt vidare ut. Så vi beslutade för att gå ut och fixa det. Innan vi körde in den i garaget stod både Erik och jag och plockade bort varenda löv på bilen. Ha ha det måste ha sett kul ut.

Men jag fattar inte. Så mycket löv vi har på tomten nu har vi aldrig haft. Och ändå har vi fällt 8 träd i sommar... Det går inte ihop i min lilla hjärna...

Nu ska jag bara slappa resten av dagen...

Glöm inte att man måste ställa om klockan natten som var... Det har inte jag glömt i alla fall....



Hej...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se