Ensam hemma....

Ikväll är jag ensam hemma. Erik åkte vid 17-tiden ikväll. Han ska på konsert i Köpenhamn, han och några kompisar ska dit och MUSE.


Ingen aning om det här är dom, vet absolut inte hur dom ser ut, men namnet på gruppen står ju i alla fall. Och sen tyckte jag själva bilden var rätt så snygg...

Apropå bild. Igår var jag på nätet och surfa runt lite och kom in på olika utbildningar. Jag älskar ju att fota och jag hittade en utbildning på 2 år, den hette "fotograf för reklam och magasin" verkade skitintressant. Tyvärr låg den i Gamleby utanför Västervik. Dom hade visserligen internat där så man kunde på kvar. Men sen såg jag även att dom hade som krav att man hade läst foto A och B. Och det har ju absolut inte jag gjort.
Jag önskar ju mig en systemkamera, så nån gång i framtiden har jag lovat mig själv att jag ska skaffa mig en sån och då även gå nån kurs, för mer nybörjare än vad jag är finns inte...!!

Idag har inte hänt så mycket hemma egentligen. Erik har jobbat hemifrån idag i och med att han skulle iväg. Så jag har ju i alla fall haft lite sällskap. Även i morgon är han hemma.
Då i morgon ska jag till företagshälsovården och prata med nån. Varför vet jag inte egentligen. Bara för att få prata av mig antagligen, men hon kan ju inte hjälpa mig ifrån allt det här med jobbet.
Jag ringde facket idag men ska ringa i morgon eftermiddag igen då hon inte var inne idag...
Typiskt, när man väl tog sig i kragen och ringde!!

Nähä... Nu ska jag se om min tvättmaskin har tvättat klart... Tror dock inte det!!

God natt på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se