(Långt inlägg) läs ändå!!!

Jag har inte bloggat på hela veckan av två orsaker... För det första så är den här bloggen så j-vla seg, man får ju vänta i evigheter på att den ska läsa in bilden, och NEJ, det är inte datorn som är seg för alla andra sidor går snabbt att få fram. Och för det andra har jag ju börjat på ett nytt jobb, jag har även slutat från det jobbet.

Den här veckan har varit rätt så ok egentligen på jobbet, det har gått bra men jag har känt att detta inte passar mig. Jag ÄLSKAR att ta hand om andra människor och få vårda och vara till hjälp för dom som inte själva kan klara sig längre. På det viset tror jag att jag passade jättebra där. Men det jag INTE klarar av är att alla är på ett eller annat sätt döende och kommer så småningom att dö av sin sjukdom. Och dessutom ta hand om deras anhöriga, att hjälpa dom i sin sorg. Det klarar jag absolut inte....

Så idag bröt jag ihop fullständigt. Jag och den undersköterskan jag gick med skulle in och göra i ordning en som gått bort. Det är inte ett problem för mig, problemet var att möta dom anhöriga. Jag började lite smått att göra i ordning patienten men min chef kom och hämtade mig för hon såg på mig att jag höll på att bryta ihop totalt. Vilket jag även gjorde väl inne på hennes kontor... Vi pratade en stund och hon var hur gullig som helst. Stöttade mig genom detta och skickade även hem mig. Hon tyckte att jag skulle sjukskriva mig så hör hon av sig nästa vecka till mig så får dom ordna något annat jobb åt mig.
Hade jag inte tackat ja till det här jobbet så hade jag blivit arbetslös, nu har jag i alla fall provat på och sett att det inte fungerar, därför kommer jag få kunna bli placerad på en annan arbetsplats.

Jag är jätte tacksam för att hon (chefen) tog mig åt sidan idag och hon har varit helt underbar mot mig, men jag blir så j-vla förbannad på folk högre upp som inte kan se lite till personen dom "kastar in" på ett sånt stället som ändå är så speciellt,  dom bara vill få in mig någonstans för att få mig ur världen ungefär. Men icke... Nu fick dom ju mig om halsen igen och säkert inte vet var dom ska placera mig...!!

Jag vill inte att folk ska tro att jag är en kräsen en som inte tar vilket jobb som helst. Det är jag absolut inte. Jag kan tänka mig att jobba med det mesta, men inte med palliativ vård.

Nu är jag ju då hemma i morgon, vilket jag skulle vara ändå enligt schema, och ska ta det lugnt. På eftermiddan ska jag träffa Zandra... Hon kom dessutom hem idag och pratade massor med mig om allt som hänt idag. Tack Zandra, du är min ängel....


Nu ska jag snart gå och lägga mig...

Hej på er...

Kommentarer
Postat av: Mojjan

KRAAAAAAMMMMMMMMM

2009-10-23 @ 07:26:12
Postat av: rosi

Synd att det inte passade, men hoppas du hamnar där du ska trivas.

2009-10-23 @ 10:39:28
Postat av: Maria

Ja det hoppas jag med... Det känns ju inte så upplyftande direkt.

2009-10-23 @ 11:05:09
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se