Ont i halsen...

Jaha... då har man nästan blivit förkyld då... Igår var Rikard och Zandra på besök och precis innan dom kommer känner jag att jag börjar få ont i halsen. Ju längre kvällen går desto mer snorigare blir jag och täppt i näsan och självklart ont i halsen. Trodde verkligen jag skulle bli dunderförkyld under natten (hade 37.9 i temp när dom åkt, och jag menar det är ju skit nära till feber!!!!)

Men idag mår jag faktiskt rätt så bra, jag har fortfarande ont i halsen men inte snorig eller täppt i näsan eller nåt...

Idag hade jag tänkt att jag skulle fixa klart med mina gardiner, men det sket sig. Jag fick i alla fall avkalkat min kaffebryggare. Och det dåliga samvetet har grott LÄÄÄÄÄNGE!!! Men nu är det gjort.
Sen åkte jag och Erik till apoteket tillsammans, som två pensionärer gick vi sida vid sida in på apoteket och hämtade ut våra mediciner. Det roliga där var att jag körde och klev ur bilen som vanligt och låste den när jag hörde att Erik stängt den, och började gå mot ingången för jag vet att Erik alltid kommer ifatt mig... Men inte idag!!! Kollade bakåt och ser att han haltar... Hade ju glömt totalt!!! I morse fick han kramp i vaden och låg och kved och ropa i sängen för benet krampade... sånt gör ju så förbannat ont...!! Men då kunde han ju inte köra eller gå så det var ju så synd om honom... Ha ha ha!!! Älskling!!!

Sen hade jag och Zandra bestämt att vi skulle till VÄLA... Det hade resten av Skåne med kan jag säga....!! Fy Fan va med folk. Jag köade långt innan jag ens var vid parkeringen och sen att hitta en parkering. Tillslut hittade vi en varsin parkering rätt så nära varandra men förbaskat långt från ingången. Nästan så man hade kunnat gå dit hemifrån i stället... Ha ha ha!!!

Ikväll har jag och Erik bara haft en ensam myskväll med film och tända ljus, vi har ju bara en soffa nu så man får passa på att gosa lite extra mycket nu när vi få sitta i samma soffa....

Erik gick runt och fixade mysfaktorn med lite tända ljus. Sååå mysigt!!

Nu har vi precis kollat på film... Ska kanske gå och lägga mig snart. Ögonen börjar bli lite tunga!!!

Hej på er!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se