Shopping idag...

...med, vi var ju iväg igår med, men det var i och för sig på marknad. Då var vi till Österbybruk heter det, på deras julmarknad. Jättemysigt!!! Jag mamma och min moster var det som åkte. Vi handlade bara ätbara saker konstigt nog, jag tror det var att vi var hungriga så vi provsmakade en massa saker. Jag köpte 3 olika korvar, den ena hette vild enbär, sen var det 3 st öl korvar och sist var det en korv som innehöll hjort och vildsvin. Låter skitäckligt med det var riktigt gott faktiskt. Så dom köpte jag, sen köpte jag en flaska glögg och mamma och jag delade på tre påsar skorpor med olika smaker.

ÖSTERBYBRUK...

Idag har vi varit iväg jag och mamma på en liten shoppingrunda. Först till Rusta, där köpte jag 1pkt julservetter, sen två st "handkar" i microfiber som man kan göra rent olika ytor med. Man stoppar alltså in handen i dom så städar man, jag har köpt två st, en till Hondan och en till Volvon. Så när vi kom ut på parkeringen på rusta började jag städa hondan ivändigt!!! Ha ha ha....!!

Sen gick vi till Kappahl och där hittade jag en vinterjacka... jättefin!!! En svart (ovanlig färg) i ull. Och dessutom fick jag 25% rabatt på den.... Wiihiiii!!! Och det är ju inte helt fel...

Nähä, nu ska jag snart göra mat, mamma tvättar i tvättstugan så jag kan ju laga maten till henne ju!!! Nån rättvis fördelning får det ju vara!!!!

Hej hopp!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det var ju jättekul med ny jacka, vem betalade...... kan man ju fråga sig......

2009-10-12 @ 18:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se