Sista dagen...

Idag har jag jobbat allra sista dagen på vårdcentralen i Åstorp. Det blev ett riktigt gråtkalas.... Jag är ingen höjdare på avsked, det visste jag om, men jag kan tänka mig att det känns jobbigare att sluta när jag inte valt det själv. En helt annan sak att säga upp sig...

Hur som helst. När jag kom in i personalrummet på förmiddagsfikat så hade dom fixat jättegod frukost... Jag hade även bakat (kommer till det senare) så mina kakor stod även framdukade. Sen mitt under fikat kommer min chef in med en jättefin blombukett...!!! Då, när jag precis hade fått stopp på tårarna, så började det igen... Jag är ju en riktig bölmaja!!! Jaja, sån är jag!!

Tack mina kära arbetskamrater för denna!!!

OK.... Till baket igår. Jag ville ju baka nåt till idag som jag skulle bjuda på idag på jobbet...
Men min ugn är ju urgammal och skitdålig rent ut sagt... Så jag packade en väska och drog iväg till Höganäs och bakade en kaka hemma hos Rikard och Zandra. Det gick bra det med.

Packat alla ingredienser i väskan. Först när jag skulle använda mjölet kom jag på att det stod kvar hemma...!!! Attans, och även ströbrödet... Attans igen, tack Zandra för att du är räddaren i nöden...

Jaja, det blev tillslut  kaka i alla fall. Gjorde kärleksmums i långpanna. Eller chokladrutor med glasyr på med kockos, fast jag hade choklad strössel. Blev faktiskt riktigt gott. Fast lite för torra för min smak...!!

I morgon drar jag till Uppsala, ska bli jätteskönt med en veckas semester innan jag börjar på det nya stället. Måste samla lite krafter!!!

Ha det alla så ser vi när jag skriver nästa gång. Kram så länge!!!


Kommentarer
Postat av: lota

hej snygging det var jätegoda kakor åt själv två av dem ha det så skönt i uppsala saknar dig redan.

2009-10-09 @ 06:52:31
Postat av: zandra

Visst e ja snäll=)

Ha de så bra i Uppsala och hälsa din mamma från oss.

Ses när du kommer hem.

Kram

2009-10-10 @ 10:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se