Skit apelsiner...

I söndags eller om det var i måndag, jag kommer faktiskt inte ihåg. Men hur som helst så varjag på Maxi och handla mat. Jag köpte bland annat apelsiner till min frukthållare. Jo men tjena. Idag är det onsag och Erik skulle ta en apelsin igår. Redan då var dom lite mörka på vissa ställen. Idag när jag kollar ser dom ut så här...

Hur trevligt är det här på en skala. Så det var bara och slänga skiten. Och kom nu inte med en massa att jag måste gå tillbaka med dom. Det har jag inte nån ork med.

Så som jag flängt idag med olika personer. Varit på möte med facket idag. Var hos företagshälsovården igår och pratade med en sjuksköterksa, idag gick jag till vårdcentralen och fick en tid till en dr. Han sjukskrev mig i 2 veckor för depression. Känns inte så roligt att det ska behöva gå så här långt bara för att jag inte klarar av att göra mitt jobb... Det ända jag för höra överallt när jag pratar med olika är att det kanske är det bästa om jag sa upp mig!! ALDRIG!!! Jag säger inte upp mig i första taget.
Min svärmor sitter med i facket och säger att det ska jag ALDRIG göra. Det här fallet är inget unikt, det finns fler likadana fall som det här jätteofta tydligen. Och det här är ett omplaceringsfall...!! Så är det bara. Min arbetsgivare är tvugna att placera om mig.
Ska prata med en annan kvinna på facket på måndag. Hon var tydligen sjuk den här veckan så förhoppningsvis kommer hon tillbaka då...!!

Och en sak till....!! Jag har världens mest underbara sambo!!! Det var meningen att han skulle ut med jobbet ikväll och köra gocart och sen ut och käka på kvällen och sen sova kvar på hotell. Men när han pratade med mig på telefonen så bestämde han sig för att åka hem till mig. Jag tyckte väl egentligen inte att han behövde det. För jag har folk jag kan prata med om det skulle vara så. Men han sa emot mig och tog bilen hem 16.15 idag. Han är för underbar min lilla älskling....!!


Tack älskling, jag uppskattade det väldigt mycket!!!

Nu ska jag gå och lägga mig... Måste ju ändå gå upp i tid nån gång fast man bara går hemma och släpar fötterna efter sig!!!

Hej på er...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se