Systembolaget...

Idag har jag inte gjort många handtag, mest slappat i soffan, men det är inte pga lathet. Nä, det är för jag inte kunnat göra så mycket annat. Har så förbaskat ont i magen, och inga värktabletter hjälper mig. Ska testa med alvedon och ibumetin sen. Se om det hjälper...!!

Men på eftermiddagen så kvickna jag till och tog mig i kragen, körde iväg med lite sopor som vi är experter på att samla hemma. Sen körde jag till systemet och sen iväg och handla mat.

Men när jag var på systemet så frågade hon ju såklart efter leg. När jag visat det kasta hon upp en lite plåtburk, men hon sa inget...


"Vad är det här för nåt" sa jag, det är små frukttabletter. Jaha, sa jag bara och gjorde klart mitt köp. Sen när jag skulle packa mina flaskor så sa hon "glöm nu inte din lilla burk", men hallå, det fattade ju inte att jag fick den. Jag trodde ju mer att hon la fram den för att hon ville sälja den.
Vet inte om man ska vara stolt eller ledsen över att få en sån.

Ikväll ska Erik och jag ha en myskväll.... Snacka om Fredagsmys. Med 3 rätters middag, toast skagen, pommes och kött med beasås och panacotta till efterrätt, tack för tipset Zandra, skyller på dig om det inte blir gott!!

Sen till filmen blir det mina favoriter!!!

Dessa är bara för goda. Giftigt goda... Man behöver absolut ingen dip till!!! Dom är så goda bara som dom är!!!

Vi har precis ätit förrätten så jag ska gå och se om E behöver hjälp ute i köket!!

I morgon blir det nog inget inlägg, då är vi i Söderköping hela dagen. Och jag är inte så modern så jag bloggar via mobilen, vet ärligt talat inte hur man gör. Skulle kanske vilja det!!!

Hej på er....


Kommentarer
Postat av: Hella

Jag vill också ha en sån burk... Måste till systemet...

2009-10-30 @ 19:44:10
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Då kanske du får handla fler gånger då... Mooohahaha....

2009-10-30 @ 22:43:14
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se