Tidig dag...

Alltså inte tidig dag som i att gå upp tidigt (än vanligt) utan tidig dag i att jag slutade tidigt, rättare sagt kl 12. Då körde jag direkt till affären för en liten veckohandling, sen hem och packa upp allt och lite lunch sen vidare till Höganäs och till Zandra för en fika...

När ja gkom hem till henne var hon klart inte hemma!!! Nähä... fick ju ringa upp men då var hon nästan precis hemma. Så då gick vi in och hon åt lite lunch hon med och jag drack saft och gosade MYCKET med Chicco!!! Myspys.. Känns i mina luftrör!!! Tvi vale.. men jag får ju skylla mig själv. Fast jag har tagit medicin så det är inte så farligt!!
                       

Sen bar det iväg in till Höganäs Centrum, wow, ha ha ha.. va stort!!! I och för sig mycket större än lilla Åstorp!! Där fikade vi, jag tog deras hemmagjorda glass och Zandra en kladdkaka med vispgrädde!!! Sååå gott. Efter det strosade vi runt lite. Var bla in i en butik där Zandra hitta en klänning/tröja för "bara" 2000:-  Ok ingen butik för oss med andra ord.

Efter det körde jag hem. På hemvägen blev jag förbannat trött och var rädd att somna på vägen. Men jag höll mig vaken.  Tills jag kom hem... Satt kvar i bilen och skulle bara lyssna klart på en låt jag tyckte var bra... Vad händer, jo jag somnar!!!! Men hallå... vaknade 30 minuter senare, hur pinsamt är inte det... Tur var ju att jag stod på min egen tomt med baken av bilen utåt så det var ju ingen som såg mig, men ändå!!! Man somnar inte i bilen på det där sättet!!!


Man kanske skulle börja fundera på att göra såhär i bilen... Ha ha ha!!!

Nähä... nu ska jag gå och lägga mig. Ska börja läsa en av böckerna som jag fått låna av Zandra... "Champagneflickan-en svensk strippa berättar..." av Caroline L Jensen eller "När ingen annan ser" av Duncan Fairhurst. Båda är sanna historier och var skit bra sa Zandra. Så jag bara måste ju läsa dom. Varken Zandra eller jag är läsartyper men hon hade sträckläst båda, så jag får väl läsa jag med!!

God natt på er...

Kommentarer
Postat av: Hella

Hjälper inte tabletterna? Gud så pinsamt. Jag är inte heller någon läsare men köpte ju böcker ändå. Har inte kommit ett kapitel ens.

2009-09-02 @ 21:42:41
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Mojjan

Meeeeeeen, vakna då, tur du var hemma på tomten.

2009-09-03 @ 07:35:09
Postat av: zandra

Jag fråga Rikard när jag komm hem om jag kunde få lite mer än 2000kr,till en jätte!! fin klänning, hans svar: E du dum i huvudet eller? fatta hur mycket byggmaterial man kan få för det hehe.

2009-09-03 @ 09:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se