-5,1kg!!

Jag säger bara WOW!!! Shit... Hade aldrig anat att det skulle gå såhär snabbt... Max 2 eller 3 kg på en veckan, men 5!! Herregud!! Blir faktiskt lite impad av mig själv. Jag har följt dom där jäkla påsarna slaviskt hela veckan!! I fredags var det outhärdligt... SVIIIINIGT jobbigt med andra ord!! Då tog jag faktiskt 1 st grovmacka med makrill på!! Men satan i gatan vad mätt jag blev!!

Igår var jag iväg till IKEA för att få fynda lite, tjena!! Gick in och igenom hela varuhuset och ut igen... Allt som allt tog det nog ungefär 5 minuter. TOMT!! Visst fanns det möbler kvar men ALLT var nerpackat och för att göra några fynd på möbler skulle man veta innan vad det var man var ute efter. För där var bara en tecknad bild på varan!! Jag tänkte lite att jag ev skulle hitta ett soffbord. Men det fanns inte en sportslig chans till att hitta ett!! Får allt lugna mig tills det nya öppnar och dom kanske har erbjudanden!! Och den där mattan jag ville ha!! Pyttsan!! Fanns inte tillstymmelse till mattor kvar!! Jaja... Så tomhänt som jag var när jag kom in, lika tomhänt var jag när jag kom ut... Inte ens en korv fick man ju... Ha ha ha!!

Sen gick jag in på apoteket på Väla för att handla lite mat... Ha ha... mina härliga pulverpåsar!! När jag kommer ut därifrån stötte jag på Patrik och Sandra!! Så trevligt så... Så vi gick och köpte en varsin kaffe... Sen följde jag med dom hem för att kolla på Prinsessan och Grodan!!! Så himla fin film....!!

                                        

Vid19- tiden begav vi oss iväg för att handla lite, mötte upp Rikard och Zandra och dom handla tillsammans... Ja, dom, jag höll mig mest utanför då jag inte skulle äta!! Sen drog vi hem till Rikard och Zandra för en UNDERBART, LJUVLIGT, HÄRLIGT doftande middag!!! Satt framför datorn för att inte falla för frestelsen!! Det var riktigt jobbigt måste jag säga. Men jag klarade det...!!

När det var dags för deras snacks så tog jag fram mina bars... Och det var inte längre ett problem med att dom satt där och feta alla onyttigheter!!

Denna dag går åt till att söka lite jobb, tvätta lite och eventuellt diska upp den lilla disk som blivit!! Men är ju ingen storkonsument på disk längre!! Rätt skönt faktiskt!!

Ursäkta om det blir lite tjatande om allt detta med pulver och sånt... Men i mitt huvud snurrar det bara runt en massa mat just nu... Så ni får stå ut likaväl som jag får stå ut till den 15 september!!



                      That´s life!!!



Kommentarer
Postat av: Frida

Wow Maria, imponerande! Vad är det för super shakes du dricker?

Kram

2010-08-22 @ 16:38:16
Postat av: Maria

Tack så mycket!!! Känns jättebra!!

Jag dricker Modifast som finns på apoteket. Lite dyrt, men äter man bara dom har man ju inga andra matkostnader!! Inte om man är själv i alla fall!!

Kram

2010-08-22 @ 17:19:16
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se