2010 års kräftskiva...!!

Ikväll var det alltså dags för kräftskiva igen. Nåt som vi faktiskt började med förra året och som jag tycker är en rätt rolig, trevlig och en väldigt väldigt GOOOOOOD tradition!!

Vi var alltså hemma hos Birgitta och Bengt ute på deras inglasade uterum!! Jätte jättemysigt... Mycket folk var vi ikväll, vilket i och för sig är jätte kul. Alla syskonen med respektive kom och det hör inte till vanligheten att vi kan få ihop det... Kul att ses alla!!

Men vädret var ju inte riktigt på vår sida idag/kväll.  Regnet fullkomligt öste ner och dåna nåt fruktansvärt på plasttaket. Det var till och med så högt ibland att alla bara satt tysta för det inte var nån idé att ens prata. man hörde ju inte varann ändå!!
                   

                   

                   

                   

                   
                        Lille Leon har plötsligt bytt skepnad... Vad hände här??


Nu ska jag kasta mig i säng... Börjar faktiskt bli riktigt trött... Undrar vad som ska hittas på i morgon!! Ska i alla fall diskat, så mycket disk som jag släpat ner idag för att göra 2 såser (som förövrigt var väldigt populära) och göra chokladbollar (dom gick oxå åt som smör i solsken), det är roligt när saker och ting man gör blir uppskattade!!


Hej hopp.... kräftklo....
(det är på den här nivår jag ligger på nu, kanske man kan förstå att jag är trött) (Men sluta skriv då för fan)

HA HA HA HA AH HA HA HAH A HA!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se