Äntligen!!

Igår fick jag då äntligen träffa det lilla trollet... Pratar självklart om lilla Leon, Angelica och Daniels lilla prins!!

Men hur söt var inte han!! Finns nog ingen sötare bebis. Gick ju inte att slita ögonen ifrån honom bara...!! Han kommer nog bli en riktigt snygging när han blir stor!! Charmtroll...

Jag, Rikard och Zandra var där och blev bjudna på middag. Hur mysigt som helst. Var faktiskt inte hemma förrän runt 12 på natten.

         
                    Stolt "faster" Det är ju Erik som egentligen skulle blivit farbror,
                                         så jag tar åt mig äran att bli faster!!

Sen när vi var i Grekland köpte jag en t-shirt när jag fick reda på att det blev en lite pojke. Har ju inte kunnat lägga ut den bilden innan men här kommer den..!!

         
                 "My aunt loves me very much and got me this shirt from Greece"

Var ju bara såååå tvungen att köpa den, och som jag letade efter den. Hittade den på ett ställe med köpte den inte då utan väntade. Men den fanns inte nån annanstans. Så jag har sprungi dom flesta gränder i Chania för att hitta just denna!! Tillslut kom vi tillbaka till den första butiken vi såg den på och där köpte jag den. Dock väldigt många nr för stor!! Men han växer ju det lilla trollet!!

Nu ska jag fortsätta att inte göra ett skit. Ingen bra dag idag. Känns lite nere!! Många tankar på min egen lilla älskling!! Så sorgligt att han inte hann träffa lilla Leon. Tror Erik hade blivit superglad och stolt att bli farbror!! Nej jag tror inte, JAG VET att han hade varit glad och stolt!!

Puss på dig älskling!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se