Åska och Dunder...!!

Denna dagen började rätt så bra. Jag tog det rätt så lugnt. Man har ju semester så varför stressa runt. Jag gick och pula lite, prata med mamma i telefonen och kolla lite på datan!! Men rätt vad det var, från ingenstans bara började jag stortjuta!! Jag blev jätteledsen och tyckte att livet inte alls var särskilt roligt. Mina tankar bara kom och riktades såklart mot Erik. Och min kurator har sagt att jag ska låta det komma när det väl kommer. Det är en del av "läkningsprocessen", men jag vet inte, jag tycker det är jättejobbigt att bli så ledsen. Och om det bara var att jag var ledsen en stund och sen var det över, nej då är jag nedstämd resten av dagen om det inte händer nåt annat som avleder mig. Och är det såna dagar så räcker det med minsta lilla som handlar om Erik så börjar jag lipa, direkt!!
Det är väl nåt jag måste försöka öva på att vara ensam hemma. För det är ju just dom dagarna som jag bara går hemma och inte gör nåt speciellt som man omedvetet bara går och tänker. Så är det nåt litet som utlöser det hela!!
Och jag vet ju att det egentligen inte har gått så lång tid sen han gick bort, men jag tycker att det var en hel evighet sen, samtidigt som jag ibland känner att det var som igår han gick bort.




Hur som helst så tog jag mig i kragen för att få skingra tankarna ett tag. Jag har länge länge pratat om att jag vill ha en ny bärbar dator. Även när jag och Erik var tillsammans pratade jag om det. Jag ville ha en EGEN som JAG bestämde över och som JAG gjorde vad jag ville med.

NU HAR JAG DET!!!

Jag åkte till Siba på Väla och gick in och kolla. Hade kollat upp en som såg bra ut, champagnefärgad... Men när jag kommer dit så visar det sig att det var en mini-PC och det ville jag inte alls ha!! Så jag frågade en killa där (som komiskt nog hette Erik) Och jag berättade vad jag ville ha den till. Och det är ju framför allt mina bilder!! Jag som fotar så mycket och redigerar jag ville ha en bra dator men som ändå inte var svindyr...

Här är min fina nya dator... Har inte hunnit fota den än... Men det kommer väl det med så småningom!!

När jag hade varit inom Maxi och handlat mat och var på väg hem så ringde Zandra och bjöd in henne och Rikard på middag hemma hos mig... Det gjorde verkligen min dag. Jag blev superglad. Varför vet jag inte egentligen för vi ses ju rätt så ofta ändå. Men jag blev verkligen superglad och dom sa det att dom kände på sig att det var en deppardag hos mig...!! Så nu är jag verkligen inte deppig mer idag!! Tack för att ni kom!!

Gud va med text det blev idag. Men ibland blir det bara så. Det är inte alltid man hittar rätt bild för rätt text!! Det får ni överleva!!

Föresten, ni kan få en bild...

                   
Såhär har det nog sett ut på himlen ett flertalet gånger ikväll... Oj vad det har åskat!! Den ena blixten har avlöst den andra och mullrandet har knappt hunnit mullra klart förrän nästa muller kommer igen!!! USCH!! Inget vidare när man sitter själv... Annars kan det va rätt mysigt med åska tycker jag!!

Och bara för det kan jag ju inte leka med min nya dator, vågar inte ha den igång när det åskar!! Så typiskt!!



Hej hopp... Datornörd...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se