Ensam igen...

Idag har jag lämnat av mamma på tågstationen i Hässleholm. Känns faktiskt lite tomt och det känns till och med lite tungt. Jag eller nej, VI brukar alltid bli trötta på varandra efter 1 vecka men den här sommaren har vi faktiskt umgåtts i hela 2 veckor i sträck!! Men semestrarna börjar ta slut så man måste återgå till vardagen igen trots att jag har semester hela denna vecka med.
Skönt faktiskt att vara lite själv och bara vara innan man börjar jobba igen.

I morgon kväll ska jag hämta Rikard och Zandra i Malmö som varit i Barcelona i några dagar. Dom åkte i lördags när vi kom hem.

La in lite fler bilder från Grekland på facebook. Här kommer i alla fall några!!


En väldigt god drink... Kommer INTE ihåg vad den hette o heller inte vad där var i... He he!!


                 Sitter och väntar på lokalbussen som skulle ta oss till Chania!!


       Skåååål.... känns som det bara är bilder där man sitter och super... Men vi gjorde annat med...

                   



                                            Åhhh vad härligt att bada i poolen....


Sen ska jag INTE glömma och tala om en till rolig sak... Medans jag var bortrest fick jag ett telefonsamtal av Zandra... Den lilla efterlängtade krabaten inne i Angelicas mage har äntligen velat sig ut till den här världen. Det blev en liten Leon och är världens sötaste. Jag har tyvärr inte hunnit med att träffa dom alla 3 än men hoppas på den inom snar framtid. Enbart sett bilder!!

Jätte jätte stort grattis till er Daniel och Angelica!! Så glad för er skull... Lägger inte ut bild utan att ha pratat med er...!!
Erik skulle alltså ha blivit farbror, men då säger jag att jag gått och blivit faster i stället... Åhhh vad jag längtar att få träffa det lilla trollet!!!

Nu måste jag bege mig till affären för att hitta på nån sorts middag... Har noll fantasi idag... Kanske rent av blir en påse nudlar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se