Gårdagen!!

Igår tog jag det vääääldigt lugnt. Hela dagen!! Det jag gjorde som mest ansträngande var att jag satte igång en tvättmaskin och sen hängde tvätten. Men det var oxå allt. Sen satt jag här framför datorn och installerade lite program och sen satt jag och spela Wii en liten stund. Jag har ju lånat Wii resort och det är verkligen skitkul. Mycket fler roliga sporter än med det vanliga spelet som följer med spelet!!

Sen på kvällen begav jag mig hem till nästa soffa hemma hos Rikard och Zandra, dom bjöd på tacos och sen hyrde vi två filmer. Den ena var en komedi och den andra en action!!

                    

                 Den var ganska bra. Vissa inslag var roliga men slutet var lite segt tyckte jag!! 



                          

En mycket speciell film men helt klart värd att se. Nicolas Cage spelar fruktansvärt bra tycker jag!! Inte mycket till action måste jag säga, fast det gjode ju inte mig nånting då jag inte är så glad för actionrullar!!

Oj då har man gått och blivit filmrecensent dårå!! Ha ha ha... Nej det skulle jag verkligen inte vilja påstå!!

Nu ska jag bege mig mot affären och inhandla sista ingredienserna till kräftskivan till ikväll!! Ska göra en sås och en röra. Hoppas det blir gott till... Den ena ska jag göra så fort jag kommer hem för att den ska få gojsa till sig tills det är dags för förtäring!! Ha ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se