Helt slut...

Jag är slut som person!!! Nej inte riktigt men lite stel i bena är jag allt... Var på det allra första spinningpasset på pinsamt länge.... Jaja... tänker ni, hon har haft uppehåll under sommaren bara!!! Nähä... Mitt uppehåll varade i ungefär 2 år.. Eller nåt liknande!! Men nu har jag och Zandra tagit oss i kragen igen och börjat slå slag i saken och börjat träna!! Så idag för första spinningpasset...

                        

Känns riktigt bra nu efteråt faktiskt!! Förutom baken... Den är nåååågot öm... Till och med häcken måste vänja sig med lite träning... Ha ha!!

Nu är det slutet på Fångarna på fortet för den här veckan!! Lite tjatit tycker jag med tre dagar i rad... Hade varit bättre med en gång i veckan!!!
Och alla tre lagen som vunnit nu har skänkt pengarna till barncancerfonden!! Jätte jättebra... Men ingen tänker på vanliga cancerfonden!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Hoppas bara man kan ta sig upp i morn.. Det känns nu som att det inte är nåt problem!!! Men man vet ju aldrig när man legat och stelat till sig under natten!!




Hej


Kommentarer
Postat av: Tobiasmagnhild

Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.

2011-03-03 @ 10:39:54
URL: http://tobiasmagnhild.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se