Jet Set...

Jag har länge tyckt att dom populära Jet Set klockorna är så himla häftiga. Och det tycker jag fortfarande. Jag skulle väldigt gärna vilja ha alla färger. Men priset är inte så roligt. Det finns två olika sorter, antingen är det vanliga siffror runt om själva uret eller så är det strass stenar runt om, och det är ju självklart den jag skulle vilja ha. Men då kostar den 100:- mer!! Fatta vad taskigt!!

                

Nu när vi åkte till Grekland kunde man köpa såna klockor med rabatt... Men då hade dom bara den vita som det var strass runt och den köpte mamma!!! Så jag tänkte inte på det då. Jag köpte ju parfym så jag kände att det fick räcka!!

Men nu när jag bestämt mig för att köpa en sån klocka så vet jag inte vilken färg jag vill ha... Kan verkligen inte bestämma mig. Så jag skiter i det... Då verkar det ju som att jag inte vill ha en sån innerst inne...!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Jag tycker röd och lila var snygg, men köp ingen om du inte känner innerst inne för det. Kanske bättre att vänta.......

2010-08-16 @ 07:24:23
Postat av: Maria

Problemet med lila och röd är att det är guldglitter runt om och jag vill ha silver!! Så jag vet inte hur jag ska göra. Sen när man lyckats spara ihop tills dom man vill ha så blir dom kanske omoderna igen... Inget kul ju...

2010-08-17 @ 07:13:36
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se