Lördag...

Vakna kl 10. Skönt. Varit en tuff vecka både fysiskt och psykist... Men nu är det äntligen helg och jag kan koppla av.
Blrjade med att bulla upp en underbart härlig lördagsfukost. Vilket innebar att jag fyllde min 1,5 liters kanna med vatten, skaka om en hallon shake och satte mig i soffan och drack. Gillar inte Hallonsmaken nåt vidare så den tar jag så ofta jag kan för att få slut på förpackningen. Bara 8 i varje kartong men är inte smaken god så är känns det som 1 miljon, minst!! Vattnet är tomt och påfyllt igen. Dricker kopiösa mängder vatten. Inte för att jag är törstig utan för att jag måste.

Sen gick jag ut och klippte gräset efter lite surfande på datorn och kollande på TV. Men nu är det gjort i alla fall... Fick nys om att det är utförsäljning på vårt lilla IKEA här i Helsingborg, 50% på allt. Dom stänger ju för att öppna det nya STORA FINA precis bredvid. Blir ett som i Uppsala för er som varit där!! Så nu ska jag dit och se om min matta jag vill ha finns kvar. Tror ju inte det men man kan ju alltid kolla!!

Sen hem till Rikard och Zandra på mat!! Eller ja, en shake får det kanske bli!! Skål!!!

                          
Ja men tjena tänker ni, så där skummig och krämig är den ju inte... JO, det är det den är!! Inte alls lika vattnig som andra märken kan vara!!! Och det gillar jag, att det är lite krämigare!!!


                                              
           Ska ta med två bars för att snaska på ikväll.... Dom är farligt goda!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se