Nya datorn!!

Igår var jag alltså till Siba för att köpa mig en ny bärbar dator. Det var alltså inget impulsköp från min sida utan detta är något jag funderat på en längre tid. Bra då har vi utrett det...!!

Igår var ju Rikard och Zandra här på middag. Supermysigt!! Så det blev inte allt för mycket lekande med datorn, men desto mer idag. Och dessutom igårkväll så började det ju åska nåt vedervärdigt här hemma, eller ja, utanför huset, he he... så jag vågade inte ha på datorn med risk för att åskan skulle slå ut den fullständigt. Hade ju varit snygg såhär första dagen!!
Men inget hände och jag kunde glatt sätta igång den i morse igen!!

Här kommer lite bilder på den!!

         
                       Observera den rosa dongeln från 3... DEN ÄR ROSA!!!

         
       Färgen är lite svårtolkad. Men den känns som silvergrårosa aktig ut tycker jag!!

Där har ni min nya skönhet!! Den här sååååå fin!!

Häromkvällen när jag var hos Daniel och Angelca och lilla Leon såklart så fick jag låna ett tv-spel av dom, Wii-resort, perfekt väder för det idag när det ändå bara är mulet!! Min tanke var att fortsätta på städningen som jag påbörjade igår när Rikard och Zandra kom. Hann dammsuga och plocka lite. Tänke köra en sväng med grejer till tippen med. Skulle verkligen behöva köra ett lass lite då och då så det inte är så mycket kvar sen när man väl bestämmer sig för att flytta!!

Nähä... Wii var det ja... Ett tag i alla fall!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se