Orkar inte....

Jag har inte bloggat på ett par dagar. Jag orkar inte. Jag har varit så jäkla nervös inför det möte jag skulle ha med min arbetsgivare. Jag tänker inte gå inte så mycket på det här på bloggen då ALLA kan läsa det och självklart de personer detta berör. Dessvärre berör det väl mest mig.

Mötet gick ju inte så bra idag som jag hade hoppats på och det tog musten ur mig. Har inte varit på så bra humör resten av dagen förutom då när jag träffade Zandra på Väla för en fika, det gjorde min dag. Drack då endast kaffe och vatten!!
Det är det jag lever på numera!! Nästan!!

Nu kommer bomben!! Jag ska tala om för er nånting som jag vetat ett bra tag nu!! Eller i alla fall sen i början på sommaren!! Vissa vet redan men tänkte att nu gäller det...!! Därav kaffet och vattnet på Väla!!

15 September kommer jag göra någonting som kommer att förändra mitt liv, för alltid. Nej det är inget könsbyte eller nån tatuering eller nåt sånt... ha ha!! Nej, jag ska göra en sk Gastric Bypass!! Det man gör där, för er som inte vet, är att man förminskar magsäcken. Det gör sen att man går ner massor i vikt.
Det här är ingenting jag bestämde mig för att göra på en natt eller på en dag. Utan detta har jag gått och tänkt på av och till under 5 års tid.

Jag har alltid varit överviktig och prövat många bantningskurer. Men det är svårt!! Jag klarar några kg och sen går man upp allt igen sen ytterligare lite till... Det här är ingen räddning, men det är ett mycket stort hjälpmedel på traven!! Arbetet börjar efter operationen... I och för sig nu med...!!

Jag måste nämligen gå ner 7 kg innan operationen. Så just nu går jag på pulverpåsar!! Det har jag gjort sen i måndags och har redan gått ner nästan 4 kg. Jag är jättepeppad och det går verkligen skitbra!! Så jäkla nyfiken om det går neråt så jag ställer mig på vågen varje morgon!! Ha ha ha... Kanske fel, men så jäkla kul att se när det går neråt, så snabbt!!

Då vet ni det... Så möter ni mig om 1 eller 2 veckor kanske jag gormar lite, men det beror endast pga påsarna!!! Ha ha ha... Så ha förståelse för det tack!! Men som sagt!! Än så länge går det strålande. Rätt så skönt egentligen att man bor själv nu för jag slipper se nån annan sitta och äta en massa mat, vilket är det ÄNDA jag tänker på, HELA tiden!! Kollade på Per Morberg´s "Vad blir det för mat" och suktade. Tur det inte är lukt TV!!

Sen när jag är mogen för det och det lär ju bli efter operationen som kommer jag lägga ut före och efter bilder.


                  
Denna bilden är lånad från nätet!! Var bara tvungen att få visa den, det här är samma person under ett år efter operationen.

Efter Erik gick bort har det tyvärr blivit lite tröstätande. Och efter dagens möte hade jag nog i normala fall säkert tröstätit ikväll. Men ICKE!!! Jag har endast fått i mig mina påsar och jag är inte ens hungrig!! Man måste ju dricka kopiösa mängder vatten under dagen, därav kissandet på natten som jag skrev om på Facebook!!



                    Så då har jag nu äntligen släppt denna bomb och det känns jättebra!!



Kommentarer
Postat av: Anita (zizzi)

Du är så duktig :)

Kram

2010-08-19 @ 22:43:23
Postat av: Åsa

Ja du är verkligen duktig, som orkar ta itu med detta! Du är stark och kommer säkert att klara av det här jättebra Maria! Jag är så glad för din skull! Stor kram!

2010-08-19 @ 22:50:09
Postat av: Åsa

Jag känner två tjejer som gjort samma operation, som lyckats jättebra! De har gått ner massor i vikt!

2010-08-19 @ 22:51:49
Postat av: Freddis

Jag känner några som gjort denna operation. En av dem har gått ner hundra kg. Från att ha burit hemmasydda kläder tills att idag köpa storlek 36. Hon har även hunnit med att operera magen, tuttarna och gäddhänget. Magen fick hon gratis men det andra kostade. Hon ska snart ta itu med rumpa och lår.

2010-08-19 @ 22:59:58
URL: http://fredricamagdalena.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack så mycket för alla kommentarer, det värmer verkligen...

Oj 100 kg... Men riktigt så mycket ska jag nog inte gå ner... Då kommer jag nog knappt synas!! Ha ha... Men fan va kul för henne!!

2010-08-20 @ 07:45:33
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: rosi

jag har gått ner 50 kg via open så det är värt att kämpa med påsarna

2010-08-20 @ 10:31:51
Postat av: Carina

Lycka till Maria...du är verkligen duktig=)

2010-08-20 @ 19:41:09
URL: http://carinaahlstrom.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack så jättemycket!!

2010-08-20 @ 21:08:07
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se