Annandagen...

Dagen börja med att jag sov till kl 10 idag... MEN FATTA va länge!! Till och med mamma, som i vanliga fall vaknar jättetidigt, vaknade hon med kl 10... Hur som helst satt vi och åt en god frukost...!!

Sen var det dags för Gränby Centrum för årets mellandagsrea!! Kom tomhänt därifrån. Om man ska va ärlig så var jag inte ute efter något och vi hade inte så mycket tid på oss. Vi gick in på Kvantum och handla mat sen körde vi vidare!!

Hämtade mormor och morfar hemma hos dom och sen vidare ut på landet till min moster och henns man!! Fika lite glögg och pepparkakor när vi kom dit och senare blev det god middag... Paella med minibaguette till... Ofin, som man måste vara nu för tiden, var jag tvungen att fråga om det blev efterrätt med (vilket jag misstänkte) och det var det ju, man måste ju planera intaget av mängden föda nu för tiden!! Ha ha ha... Skit jobbigt ju!! Till efterrätt blev det chokladmousse och hallon med en klick grädde på toppen!! Kan ju inte påstå att jag är så speciellt hungrig nu...

              

              

Blev tyvär inte så många bra bilder idag, många mörka!! Så ni får nöja er med dessa!!

Nu ikväll stannade jag och mamma till på affären och köpte sprite... Blev så jäkla sugen på en Lennart!! Man blandar Xanté och Sprite... Såååå gott!! Det satt jag och mamma och drack varje kväll på balkongen i grekland!!



Oj några kilon fler men en aningens brunare OCH en Lennart i handen...!! Härliga tider...

Apropå några kg fler... Jag vägde mig i onsdags, samma dag som jag körde till Uppsala!! Hade ju som ett litet mål att gå ner 30 kg innan jul. Veckan innan jul hade jag gått ner 29,9 kg, shit tänkte jag. Bara 1 hg kvar innan jul... Onsdagen vägde jag mig ju igen... -1kg!! Så därför är jag nu nere på 30,9 kg!!! Klarade mitt mål!! JIPPIIIIII!! Julen var räddad!!


Kommentarer
Postat av: Zandra

Vilken skillnad på Grekland bilden och nu!!! Du är så duktig min vän!

2010-12-27 @ 10:30:04
Postat av: Maria

Tack gulliga du!! Ja jag fick mig en mindre chock när jag såg bilden!!

2010-12-27 @ 12:08:27
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se