Är nog världens lyckligaste!!

2010 har, som ni vid det här laget säkert redan vet, varit ett väldigt händelserikt år för mig... Har varit mycket tråkigheter i mitt liv. Inte bara allt som hänt med Erik utan även på jobbfronten.

Som jag skrivit tidigare här i bloggen blev jag ju uppsagd från mitt jobb på hospice. Efter allt som hänt orkade jag inte med ett sånt arbete, det gjorde jag visserligen inte innan heller då det är så speciellt arbete. Hur som helst ville/kunde dom inte omplacera mig med motivationen att jag inte klarade det arbetet innan Erik blev sjuk. Idioti kan man tycka och jag har svurit många gånger åt detta ska ni veta...!! Men samtidigt som jag skrev på papprena om uppsägningen kändes det ändå rätt så skönt då jag slapp den ångesten över att komma tillbaka till hospice igen, få slippa att återigen se en cancersjuk patient med sitt speciella utséende, kanske så som Erik såg ut sista tiden, det hade jag inte klarat av. Och heller inte klarat av att se en död person igen... Känns alldeles för jobbigt!!

Men nog med tråkigheter... För som jag skrev i rubriken så är jag nog världens lyckligaste idag...!! Vinden har verkligen vänt för mig...  Fick nämligen en fast tjänst på 100% idag... VILKEN JULKLAPP!! Jag är så otroligt glad över detta och det känns så skönt att det löst sig...!! I´m so happy...!!

Nu blev det mycket text, jag vet, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite...

Idag är det kallt... Höll på att trilla av stolen är jag såg att det var -17 jäkla grader ute... MEN FATTA!! Är det kallt eller är det KAAAAAALLT!!! Jag röstar för att det är JÄVLIGT KALLT!!

              

Så idag åkte mössan på... Duschade i morse och åkte iväg med blött hår så då måste man ha mössa på sig.. Bara det att luggen var TOTALT platt när jag kom fram, jag menar inte bara vanligt platt utan tänk er så platt så det la sig till samma läge igen hur många gånger jag än körde fingrarna i håret... Det är DET som gör att jag inte gillar att ha mössa... Håret ser ju för täskigt ut sen... Aja... dagens I-lands problem antar jag!!

Och just nu i skrivande stund tar dessutom gasolen slut i min gasolkamin.... FAAAAN!!! Inte NU när det är så kallt ute...!!

Nu ska jag packa... Drar till mitt Uppsala i morgon för att sen fira jul där uppe med min familj. Ska bli supermysigt!! Tar nog med mig datorn så jag kan lägga in bilder eftersom...


Kommentarer
Postat av: Jenny

UNDERBART Grattis Maria de är du verkligen VÄRD!!!!! Kram och God Jul!

2010-12-21 @ 20:56:28
Postat av: Åsa Häll

Ja jättegrattis Maria! Så skönt! Lycka till! Hoppas vi stöter på varandra på Bellman! Kram på dig!

2010-12-21 @ 21:02:25
Postat av: patrik

Man får gratulera till tjänsten.....

2010-12-22 @ 04:48:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se