Dop!!

Igår var jag iväg nästan hela dagen kändes det som!! Jag gjorde ju mina naglar i fredags och blev jättenöjd över dom. Superfina!! Men när jag kom hem och börja fejja och dona här hemma upptäckte jag att min ena tumnagel hade spruckit... FAN!! Ringde Sandra och fråga vad jag skulle göra... Gulliga hon tog sig tid och laga den till mig redan på lördagen dagen efter...!! Tack söta du!! Vi skulle ju iväg på dop sen vid 14 tiden så det var lite jäktigt.

Jag hade fixat mig redan innan jag åkte till salongen för jag skulle köra hem Sandra efteråt så åkte vi till kyrkan tillsammans efter att hon och Patrik gjort sig i ordning!!

Dopet var jättefint. Det var såklart lilla Leon som blev döpt. Patrik var Gudfar och en kompis till Angelica, Katrin var Gudmor.

              
              
              
                                         Leon verkar gilla rosetten!!

              
              
              
              
              
                                              Det härliga presentbordet!!

              
              
                             Huvudpersonen för dagen!! Lilla söta Leon!!


Det var lite bilder i alla fall.... Som vanligt togs en massa!! Går inte att lägga ut allt... Då hade jag ju aldrig blivit klar med det här inlägget....!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Är ganska trött idag så kolla filmen på trean i sängen lockar ganka mycket måste jag säga.
Ska jobba mellan 8-17 i morgon och kör direkt från jobbet till spinningen... Det är ju julspinning i morgon på 75 minuter. Jag vet... Jag har INGEN ANING om vad jag gett mig in på... Lär ju kliva av cykeln med darrande armar och skakande knän, som min mamma sa ikväll...

God natt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se