En bra mössa helt enkelt...

Alltså jag är ju bara för bra... Idag när jag körde hem från träningen ringde jag mamma... Hade min underbart varma och sköna mössa på mig... Men alla vet ju att det verkligen inte är bra att köra bil och prata i telefonen samtidigt. Därför åtgärdade jag det... Kolla in detta!!

              

Ah men det är ju genialt... Trycka fast den mellan örat och mössan!! Kunde inte kommit på ett bättre sätt faktiskt.. ha ha ha!!! Ser ju dock inte riktigt klok ut på den här bilden!! UCSH!!

Nu till min första dag på jobbet...!! Den var skitbra...!! Så himla skönt att komma iväg och jobba igen!! Satte igång direkt när jag kom, hann knappt byta om innan det var dags... Första patienterna stod och väntade på att få betala innan deras läkarbesök och jag lärde mig kassan ganska snabbt. Men bara om dom vill betala eller har frikort, inga problem, bara dom inte kommer med en massa konstigheter då kör jag fast!! Kommer väl det med...!!

Sen har jag varit på labbet med och tagit prover på folk. Var väääldigt ringrostig och missade kärlen flera gånger och en patient fick jag sticka 3 gånger innan blodet behagade komma... Inte OK...!!

Dagen gick ganska snabbt och informationen som lagras i mitt huvud nu kommer nog snurra runt i natt!! Om det kommer bli svårt att somna tror jag INTE... Skulle i så fall va för att jag fryser, som vanligt nu för tiden!!

Var faktiskt till en järnhandel idag och beställde en gasolkamin, MÅSTE få lite värme i mitt hem!! När jag ligger i sängen och ska sova känner jag hur det viner i ansiktet, den pyttelilla del av ansiktet som syns när jag har täcket över mig...!! Tror allvarligt alltså att endast mun och näsa syns utanför täcket!! Ha ha ha!!!

Nä, nu måste man väl kanske gå och lägga sig, jag ska ju upp och jobba i morgon, igen!!

Och i morgon är det vägardag igen!!! SÅÅÅÅ SPÄNNANDE!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se