Fel på bloggen!!

Skulle blogga igår, men ack vad jag bedrog mig... Det gick inte ens att logga in... Tydligen var det inte bara jag som haft problem med det... Nog om det!!

Igår jobbade jag i Ängelholm hela dagen!! När jag kom till jobb hade det kommit ca 5 cm nysnö som låg jättevackert på marken!! SKITVACKERT när man har bråttom och redan är lite sen pga vädret och dessutom går och trillar.... Jo, jag har gjort det igen!! För ca 2 veckor sen ramlade jag ju när jag åkte skridskor och slog i mitt revben, vilket jag fortfarande har ont i. Varför skulle inte det räcka med det... Nä, då tar jag och tokramlar igen och faller rätt ner på mitt vänstra knä. All tyngd på knäet... Visserligen har man ju gått ner 30 kg men det är ju fortfarande rätt mycket tyngd kvar för ett stackars knä!! Dessutom knäckte jag ryggen!!
Låg där på marken och kom fasen inte upp... Kom ingen heller som kunde hjälpa mig!! Tillslut tog jag mig upp själv efter lite tvång!!

In på jobbet halt och lytt och jobba en hel dag.. Fick jag åka hem sen då?? Nej!! Vi skulle ut och äta middag med jobbet på en jättemysig restaurang i Ängelholm som heter "BaraTapas". SUUUUUPER god mat och jättemysigt ställe...!! Kan varmt rekomenderas!! Dom hade ju såklart tapas, det förstår man ju kanske på namnet!! Man fick menyer och en varsin penna, så fick man sätta sig och kryssa för dom rätter man ville ha!! Så kom dom sen ut med en salig massa rätter... På löpande band!!

Kom inte hem förrän 21.30 på kvällen!! Skönt man inte skulle jobba dagen efter..!! Idag Fredag har jag varit och gjort mina naglar!! Tack Sandra... Dom blev superfina och vintriga!!

              

Efter nagelturen drog jag en snabbis till Väla... Jag som levt i kjol nu i 2 månader är gaaaaanska less på det... Köpte faktiskt mig ett par jeans. Guuud så skönt att slippa känna att man hela tiden MÅSTE ha kjol!!

I onsdags var jag ju till Bjällerklang!! Det tjatade jag ju om några gånger den dagen!! La aldrig ut nån bild därifrån av det jag handlade.... Hittade inte så mycket. Var ganska utplockat... Men jag köpte i alla fall dessa söta skålar!!

              

Två hjärtformade skålar!!! Tyckte dom var så fina när man kunde sätta ihop dom sådär.... Tack Lotta för tipset!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se