FIKA!!

Idag har jag varit helt död... Trött trött trött!!! Men ikväll ska det spinnas så man piggnar på sig en aning igen!! Varit till Ängelholm och tagit en fika med Zandra. Vi gick INTE till mormor Olgas idag... Jag var lite hungrig och då passade det bättre med ett annat ställe där dom har goda smörgåstårtor... Dessvärre vääääldigt stora bitar. Efter ett par tuggor började jag mår fruktansvärt illa. Ingen höjdare och jag ångrade genast det valet!! Kan nog inte äta sånt längre. För stabbigt för mig!!

Igår skulle jag göra nåt, vilket jag inte kommer vad, så gick min ena nagel av!! Gjorde som tur va INTE ont vilket det kan göra. HATAR... Blev så jäkla paff bara... Tur jag har en ny tid nästa vecka!!

              

Nähä... Här har inte jag tid att sitta och häcka... Måste byta om nu för ett Spinningpass med terror Jens!! Pallar inte riktigt ikväll bara men det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag och köra dit... Lite rädd om mitt onda revben bara... Man kan ju andas rätt så häftigt där ibland och då gör det ont...!! Men det är väl bara att bita ihop där med antar jag....

Nähä... Byta om var det ja!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se