Fullt upp...

Och nästan slut som människa... Bara nästan!! Igår starta jag inte ens datorn, och DET är ju förbannat ovanligt...!! Nu när jag börjat jobba så åker man 7 på morgonen ungefär och kommer inte hem förrän 18... Långa dagar och igår åkte jag dessutom direkt iväg från jobbet till Helsingborg för att hjälpa Sandra och Louise på Posh Shop på deras kundkväll. Supertrevligt och vi hade så skoj dessutom. Modevisning, rea på kläder och fika... Bara det att strömmen gick 10 minuter innan öppning... Men som alltid, dock efter lite kliande skallar, löser sig det mesta!! Den kom tillbaka!!

Efter stängningen provade jag lite kläder... Har inte kunnat ha deras kläder innan, men äntligen!! Så jäkla kul!! Lägger ut bild i morgon på en av tunikorna jag köpte. Ska på kalas i Höganäs i morgon och tänkte ha den ena då!! Även dags för en helkroppsbild snart igen!! Det var ju vägdag igår, det glömde jag INTE, även om jag velat glömma när jag såg resultatet... -0,1kg!! WHAT THE FUCK!! Trodde ju jag skulle gått ner mer.... Men ICKE!! Jaja, nya tag nu i veckan!! Blir lite bättre nu när man börjat jobba och får in rutiner... Tyvär jobbar jag ju inte varje dag...!! I väntan på helkroppsbild tänkte jag bjuda er på en FÖRE och en EFTER bild...!! Håll i er för detta är inte nådigt... ha ha!!

              
                                                Sommaren 2010

              
                                                     Vintern 2010

Kan inte fatta själv att det blivit sån skillnad... Hittade den första bilden i min gamla digitalkamera för ett tag sen och fick mig en chock!! Tänk att det bara är några månader sen man såg ut sådär... SJUUUUKT!! Som mina nära och kära vet så har jag haft väldigt svårt att se någon skillnad, men nu ser jag utan tvekan en stor skillnad!!

Nähä... Sängen kallar...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se