Juldagen...

Den här dagen har gått snabbt även den. Jag hade bestämt med Hella att vi skulle träffas idag...!! Och dom har ju nästan precis flyttat in i deras hus... Var så spännande och se hur dom bor!! Och jag kan säga att dom bor jätte jättefint... Helt perfekt för dom!! 

              

Ha ha... Båda två hade fått en varsin T-Shirt när dom flyttat till Uppsala igen av Uppsala Kommun!! Snällt va.. (Hade ju jag velat ha när jag flytta till Kvidinge, men icke ha ha!!) Så dom såg ju mer eller mindre ut som ett pensionärspar... Ha ha!! Nej då!!

Blev bjuden på lite tacoslunch och efter det lite fika i form av Vienettaglass, kakor och kaffe...!! Mums!!

När vi ätit bytte vi lite julklappar... Jag hade med mig en inflyttningsjulklapp till dom och hade INTE räknat med någon julklapp tillbaka...Men det fick jag och glad blev jag. Fick en jättesöt ängel som hänger med en text som verkligen stämde in på mig!! Har den nerpackad så jag har inte fotat den, men ska naturligtvis göra det när jag kommer hem!! 
Tack gulliga ni!!

Efter julklapparna var det då dags för fikat... Var fortfarande lite mätt efter maten men är ju inte den som är den så det är klart man kan få i sig lite glass...

              

Ha ha ha... Ser ni skillnad på glasshög... Säger INTE vilken tallrik som är min!! He he...

Men gott var det...!! 

När jag kom hem gjorde jag och mamma (dock efter en bra stund) lite julmat och satt och festa på det..!! Supergod sill och annat gott!!

Nu blir det bara lite slapp framför teven... Och i morgon blir det besök hos moster och hennes man!! Ska blir superkul att komma hem dit!!

Vem har sagt att man ska slappa på julen när man kan göra saker PRECIS HEEEELA TIDEN!!! But I love it...!! Kan inte hjälpa´t...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se