Nu är det jul...

Nu ÄNTLIGEN har jag verkligen fått upp alla mina ljusstakar... Skröt ju sådant innan det ens var 1:a advent att jag minsann hade fått upp min advent. Men jag ljög..!! Köket var kvar. Den staken jag brukar ha där funkade inte för mig iår... Synd, jag älskar verkligen den ljusstaken. En gammal som inte ser ut som alla andra... Men men... nu får den gå i graven så idag var jag på Maxi och köpte mig en ny... Det konstiga är att jag inte ens tänkt på att jag inte haft någon stake i köket alls, inte ens julgardiner. Sånt är skitviktigt för mig i vanliga fall att just köket är juligt... Vet inte vad som hänt med mig iår. Men nu är det jul även i mitt lilla kök!! Och jag har dessutom varit emot såna lite mordernare stakar... Men inte längre...

              
              

Lyser kanske inte lika mycket som en vanlig brukar göra!! Men det gör ju inget...!! För jag lyser ju upp vardagen så bra själv... ha ha ha ha!!!
Fanns i vitt och rött!! Tyckte den vita passade bättre än den röda hemma hos mig...!! Dah... uppenbarligen eftersom jag köpte den vita!! Blir så trött på mig själv ibland!!

Snart kommer Rikard och Zandra hit på lite idolfinalmys!! Blir middag och sen glöggmys i soffan!!

Bäst jag sätter igång med maten snart då... Lovade ha den klar tills dom kom!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Fint det blev, julstärnor och mysigt.

2010-12-13 @ 07:41:32
Postat av: Zandra

Vilken vacker gardinkappa du har=)

2010-12-13 @ 10:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se