Skönt!!

Tänk att jag kan sitta och titta på TV en kväll med ca -8 grader ute UTAN att frysa så mycket inomhus... För är det så kallt ute så blir det svinkallt härhemma!! Dels är det ju stenväggar och dom blir svinkalla för ingenting men sen har jag ju börjat frysa mer och mer nu när jag gått ner så mycket i vikt...!!

Orsaken till varför jag inte fryser längre är såklart min gasolkamin!!

              
                Min kamin heter Manhattan!!

Hade ju som ni kanske vet vissa svårigheter att koppla ihop den... Egentligen kanske det inte var så svårt att koppla ihop den, men grejen är bara att jag har sån respekt för gasol och är livrädd att det ska bli fel... Men idag kom räddaren i nöden... Fick hjälp att montera den och såklart även starta den... Och fan va skönt det blir här hemma... Den värmer jätte jättebra... Känner i och för sig ingen värme från den då jag sitter i soffan. Det är först när man kommer närmre, men det sprider ändå värme i rummet vilket VERKLIGEN behövs!!

En sak är i alla fall säker nu... Jag längtar till sommaren, då är det inte så kallt ute...

Ikväll träffade jag Lotta på Bjällerklang... Hittade två hjärtformade skålar. Lägger ut bild sen när jag har nåt att stoppa i skålarna... Ser lite tråkigt ut bara som dom är... Annars hittade jag inget speciellt...


Kommentarer
Postat av: Zandra

Skönt=)

2010-12-16 @ 10:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se