Terror... Svar NEJ!!

Idag var tanken att jag och Zandra skulle på julspinning... Som ett litet "avslut" på spinningen innan jul. Vi hade båda verkligen sett fram emot det... Det skulle ju dessutom vara i 75 minuter och vi var taggade till tänderna... Men så händer det som inte fick hända... Zandra blev dunderförkyld och jag megavärk i magen!! Vi blev båda lite besvikna, men det är INTE bra att träna när man är sjuk... (Tänker då på Zandras förkylning).

Istället bar det av till Ängelholm för inhandling av sista julklapparna.... Känns så jäkla skönt. Nu är jag helt klar!! Bara inslagningen kvar... Suck!! När jag betalt den sista kom jag på att jag inte vet om jag har nåt julpapper så det räcker till allt... Det återstår att se helt enkelt!!

Köpte faktiskt en liiiiiten julklapp till mig själv med...

              

Av Mia Skäringer!! Har bara hört bra om den och velat ha den ett tag men inte kommit mig för att köpa den!! Men nu är den min!! Ska nog börja läsa redan ikväll!!

Har även fått låna en talbok av Zandra som jag tänkte lyssna på när jag kör till Uppsala!!

              

Jag är inget fan av talböcker... Har en tendens att bli trött av dom, men jag ska ge det ett nytt försök. Har kanske inte hittat böcker som faller mig i smaken!! Ibland när man kör så långt kan man bli så otroligt trött på att bara lyssna på musik hela tiden!!


Alltså jag måste bara säga att jag tycker tiden går så jäkla snabbt!!

              

Det är bara 4 dagar kvar till julafton, i söndags var det fjärde advent (jag vet, ettan och tvåan har trillat ner, nålen åkte ut ju längre ljuset brann, skit oxå!!!) och jag säger som en kompis på facebook skrev, "var fan tog andra och tredje advent vägen??" Tiden bara rusar, man hinner ju baske mig inte med sig själv snart!!

Färdigklagat...



Kommentarer
Postat av: patrik

Hahaha.... lustigt att ni både blev så sjuka helt plötsligt..... undanflyktet.....

2010-12-21 @ 04:52:30
Postat av: Maria

Ring Zandra får du höra hennes ljuva stämma... Jag lovar, hon ÄR sjuk...

2010-12-21 @ 11:43:14
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se