Trött...

Varit på kalas idag för att fira Nickolaj som fyller år just idag... och Maximilian som fyllde år för länge sen men där kalasen fått skjutas på då familjen varit sjuka... Superkul att träffa alla... Nästan, Sandra var inte där då hon jobbade men sen var alla där faktiskt... Daniel hade jobbat så han dök upp lite senare!!

Bilder kommer i morgon!! Orkar inte gå och hämta kameran, föra över dom i datorn, redigera varenda bild, kolla vilka man kan lägga ut och vilka man INTE vill lägga ut... Ja, så håller jag på VARJE gång jag ska lägga ut bilder... MÅSTE redigera dom innan...!! Gör dom ju naturligtvis inte oäkta, lägger på lite mer kontrast och i vissa fall även mer färg!! Ser snyggare ut...!!

Nickolaj fick som present ett par raggsockar och ett par termobyxor... Han tyckte väl att det var sådär att få dom kan jag tänka mig, men när vi frågade honom vad man kunde göra ute på vintern så började hans tankegångar gå... Så tillslut sken han upp och sa SKRIDSKOR... Ja, rätt... Så i morgon (Söndag) ska vi ta med honom och få åka skridskor. Han blev riktigt glad men samtidigt tveksam då han aldrig åkt det tidigare. Men vi ska lära honom...!! Ska bli såå mysigt i morgon!! Vi ska ju naturligtvis åka vi med... Ska ju bli intressant och se om man ens kan stå på ett par skridskor nu för tiden!! Tyckte det var riktigt skoj när jag var barn... Får se... Kanske hamnar på akuten med både brutna ben och armar, kanske mest troligt en bruten rumpa!! Ha ha...!!

Nähä... Nu är det kallt, sängen kallar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se