Back in business...

Har haft ett litet blogguppehåll av olika skäl, som jag inte kommer gå in på närmre här...!!
Men nu hoppas jag att jag kan göra några inlägg igen. Kanske inte var dag men så ofta jag har möjlighet!!

Häromdagen var jag på apoteket och hittade lite ansiktskrämer.... Jag är verkligen skitslarvig när det gäller att ta hand om min hud och speciellt i ansiktet... Alltid när man ska köpa nåt till asniktet så är det så stora flaskor, det tar ju aldrig slut. Jag gillar att använda säker när man märker att det försvinner i tuben eller flaskan och att det håller på att ta slut... Jag vet att jag är knäpp, men annars ledsnar jag!!! Så nu på apoteket hittade jag en lite presentförpackning med 3 olika krämer...

                     

                                   Krämerna är från deras eget märke ACO


En rengöringskräm, dagkräm och en nattkräm... Och idag har jag gjort rent för första gången och sen smörjt in med dagkrämen... Och huden blev så j-vla mjuk....!!! Helt underbart!! Jag är så himla småfinnig i ansiktet och små plitor som jag tycker är skitfult och min förhoppning är att få bort dom. Vi får se. Ikväll får jag smörja på mig nattkrämen... Åhhh längtar redan till ikväll!!

Snart ska jag och Zandra träffas för att ta en fika på Familia. Känns bra att träffa henne!! Det var ett tag sen sist vi var iväg på nåt!! Bara hon och jag!!

Nu ska jag sätta mig och kolla lite inställningar till min kamera jag fick av mamma med familj när jag fyllde år. Det har väl inte ungått någon vid det här laget att jag fått en systemkamera!!! Bara ÄLSKAR den, Nikon D3000!!! Lovley!!

Hej på er... Kom på att jag måste borsta av snön från bilen med innan jag åker... Vi har ju gått och blivit med snö!!! Härligt!! Hela -10 grader ute!!! Mitt favvoväder!! OCh dessutom nästan sol!!


                 



                  Hej på er så länge!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se