Ego... Jag?? Nej.....!!

Jag är inget ego och älskar verkligen inte att vara med på bild. Däremot älskar jag att hålla i kameran och vara den som fotar!!

Men så satt jag en dag vid datorn och hittade en sida där man kunde beställa hem personliga saker... Ex nyckelringar, kalendrar, post-it block etc... Och även musmatta och en kaffemugg!!! Var ju bara tvungen att beställa hem det till min älskling så han aldrig glömmer MIG!!!

            

              Ha ha ha.... Snacka om EGO!!! Men jag tyckte faktiskt att det var en rolig idé!!!

             


Så, nu har jag fått vara lite ego!!! Alla behöver vi lite egotime...

Idag körde jag till Höganäs för jag ville ha färsk lax. Var såååå sugen på det... Men nu tänker ni. Vaddå, körde hon ända dit för lite lax... Nej inte riktigt!!! Jag hade bestämt med Zandra att jag skulle komma ut och fika och då passa jag ju klart på att handla när jag ändå var där!! Så ligger det till plus att jag fick se deras lampor dom satt upp... Skitsnyggt blev det. Inbyggda spotlights i lilla hallen, köket och i badrummet... Det kommer blir sååå j-vla snyggt när allt är klart!!!

Nu har vi ätit lax... Eller ja, för en stund sen... Men med min superduper braiga ugn så var skitfisken inte klar!!! Åhhh jag är så j-vla less på denna ugnen så jag kan kräkas!!! Allt som ska tillagas måste man beräkna minst dubbla tiden i vår ugn!!

I morgon får jag inte glömma att ta fram Eriks nya fina mugg till frukosten!!! Jag menar den ska ju användas varje dag nu när han fått den av mig!!!




Hej på er....




Kommentarer
Postat av: Mojjan

Tjusiga saker.

2010-01-20 @ 07:29:22
Postat av: rosi

Du får väl göra enmugg med erik på till dej då

2010-01-20 @ 08:29:18
Postat av: a

coola bilder ;D

2010-01-20 @ 08:42:48
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja det måste jag nog göra... Fast det tråkiga är att jag nog inte har en enda bra bild på honom... Jag får leda bland mina gömmor!!!

2010-01-20 @ 11:14:26
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se