Fattar inte...

Jag fattar inte vad som hänt med mig... Nånting är det i alla fall... Jag verkligen hatar att städa. Och jag har faktiskt inte gjort annat dom här sista 3 dagarna. I torsdags tog jag ju undan julen och dammsög hela huset. Igår rensa jag ut i garderoben och min byrå. Och idag har jag slängt alla dom kläderna plus att jag har handlat och renat under vasken... Där var bara sååå skitigt. Fast anledningen till det projektet är att vår bänkdiskmaskin, som står gömt i skåpet bredvid "under-vasken-skåpet", har börjat att läcka. Och jag har upptäckt att den förmodligen har gjort det ett tag för det är fuktigt i "under-vasken-skåpet". Det är verkligen inget jag räknat med just nu... Så Rikar och Zandra är på väg hit så Rikard ska hjälpa oss och kolla efter om det är vattenventilen som behöver dras till eller nåt...!!

Hoppas hoppas på hjälp.... Jag började ju diska med maskinen igår och stod efter ett tag i en pöl av vatten när jag laga mat...!!! DET är inte roligt!!!

Nu ska jag fortsätta städa lite innan dom kommer... Ska sätta på ugnen oxå så den är varm tills dom kommer... Zandra, gulligaste, har med sig lasagne som hon gjort hemma... Ska bara värmas i ugnen!!! Du är underbar Zandra!!!

Sen ikväll blir det ju bio!!! Filmen börjar kl 21 så vi ska in till stan till kl 20 så vi kan träffas ett tag innan!!!

Hej så länge!!! Återkommer i morgon med en lite mini recension á la Maria!!!



                     Tjo hejsan....



Kommentarer
Postat av: Zandra

Tack vännen,kom ihåg att du är underbar och älskad.

2010-01-29 @ 10:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se