Fickparkering x2...

...och jag som inte ens kan fickparkera!!! Har ni hört... Jag fick inte ens lära mig det på körskolan. Katastrof....!! Det är väldigt handikappande att inte kunna det.

Men i alla fall skulle jag till försäkringskassan i Helsingborg... Man måste ju på nåt möte när man varit sjukskriven ett tag... Och i dag är det på dagen 90 dagar jag varit sjukskriven.
Hur som helst så hittar jag inte så bra i Helsingborg... Eller nej, jag hittar inte ALLS... Jag hade kollat på kartan på nätet innan jag åkte så jag visste på ett ungefär var jag skulle ta vägen. Så jag svänger in där jag skulle och fortsätter en bit in på den vägen. Tillslut står det på en skylt att bara bussar får fortsätta rakt fram så jag har inget annat val att göra än att svänga åt vänster. DÄR blev jag helt lost... Svängde lite hit och lite dit och tillslut hittade jag en fickparkering där jag bara behövde köra rätt fram så var jag parkerad... Så j-vla skönt!! Ut och betala och tog biljetten...  ser jag att jag bara får stå i 1 timme.... Och jag som var 40 minuter för tidig så jag insåg ju att jag var ju tvungen att antingen springa runt och leta efter försäkringskassan och sen springa tillbaka och lägga i för ytterligare en timme eller leta efter en annan parkering... Gick upp för en brant jävla helvetesbacke... DÄR!!! Jag hittade en fickparkering igen som som bara var att köra in i... Ner fort som .... och hämta bilen. Betalade igen och började leta!!! Det var bara det att försäkringskassan låg längst ner för den branta backen så det var bara att gå ner och in dit på mitt möte... Sen släpa sig upp för den härliga backen återigen.... Pust och stön... Dessutom höll jag på att halka omkull 2 gånger....

När jag var klar där hade jag lovat Erik att köpa ett par mjukisbyxor. När jag kört förbi alla avfarter på motorvägen som leder till nåt av alla shoppingcenter kom jag på att jag skulle svängt av på nån av dom avfarterna... Åhhh!!! Blir så trött på mig själv. Det var bara att köra till Åstorp och vända där och köra tillbaka igen... Vaddå, är bensin dyrt eller....?? Bara undra!!

Nu ska jag göra middag... Rester från igår... Lax!! Och det är bara nåt mystiskt med mig och lax... Jag köper alltid FÖR MYCKET!!! Vi har säkert mat för tre dagar framöver...!! Men den här gången gick den i alla fall inte på över 200:- Ni som följt min blogg vet säkert precis vad jag pratar om!!! Ha ha ha!!!



                                     Ha det galej... Nu säger jag tack för mej....!!

                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se