Fullspäckad dag...

Igår var det en fullspäckad dag. Halv ett körde vi hem till våra kära vänner Erika och Fredrik. Det var jätte längesen, nästan pinsamt länge, som vi sågs. Dom bjöd på lunch, en underbar gryta. Svingod, det är så himla gott med goda varma grytor nu när det är så ruggigt ute.

Sen efter det bar det av hem till Eriks mamma och hennes man Bengt. Vi hade bestämt med Eriks syskon att vi skulle ses och ha en spelkväll och äta gott!!
Så när alla kommit beställde vi pizza... Hur mysigt som helst. Många beställningar blev det... Alla ville dock inte ha men jag tror vi rinde in en beställning på 11 pizzor och sallader... Herregud, vi fick åka tre st och hämta dom. Här ute på landet körs dom inte ut....!! Hrm...

När vi ätit så drack vi lite kaffe och åt lite snacks och UNDERBARA muffins som Sandra och Patrik bakat... Sorry, tog ingen bild...!!
Sen spelade vi hela kvällen tills vi åkte hem...!!

Här kommer ett axplock bilder....

                            

                            

                             

                            

                            

Vi spelade "med andra gester" där man var två lag och skulle göra gester så skulle mina egna lagkamrater gissa... SÅÅ roligt... Det blev många roliga skratt...

                            

                            

                            

                            

                            

                             

                             


Ja, det ser kanske inte så roligt ut på bilderna men vi hade verkligen skitroligt. Vi skratta vissa gånger så tårarna spruta...

Idag söndag har bara varit en slappedag... Jag vakna inte förrän halvtolv. Då hade jag till och med sagt till Erik när vi la oss igår att han fick sova ut om han ville det så kunde jag gå upp... Men han hade gått upp 45 min innan mig och kom själv och väckte mig... Jaja, så kan det va när man behöver sova...!!

Ska göra ett nytt försök i morgon och gå till vårdcentralen... Jag var ju där i fredags men tiden var felbokad. Ja ja. Sånt som händer!!

Hej med er.... Nu ska i alla fall jag gå och lägga mig... Ska bara väcka Erik först!!



                   God Natt...









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se