Lång vecka!!

Den här veckan har gått sååå långsamt. Ingen förklaring till det utan ibland är det ju bara så.

Läste min kompis blogg nyss, hon och hennes sambo ska gifta sig i sommar och idag fick hon ett samtal av hennes mamma... Wow, tänker ni... Hennes mamma ringde, kors i taket!!! Ha ha ha ... Nej hon talade om att Helenas mamma och pappa kommer att betala deras hotellövernattning på bröllopsnatten... Så gulligt!!! Fan va skönt att bara få åka till ett hotellrum när man är trött efter en lång dag. Inte behöva tänka på nånting annat än sig själva!! Gud va mysigt!! Glad för er skull....!!

Igår var jag faktiskt skitduktig!! Jag har varit lite slarvig med att ta undan julen iår. Jag brukar faktiskt försöka ta ner den då man ska, men i år har jag bara inte orkat!!! Men igår hände nåt i min kropp... Jag började plocka ner all julen, tog isär julgranen (såklart en plastgran) band ihop den och släpa upp den på övervåningen... Sen började jag dammsuga (av oförklariga själ var det spår av barr efter mig när jag släpade den, är det inte därför man har plastgran för att slippa barret, ja ja) hela nedervånigen, tvätta, diska, handla!!! Herregud... Och det är inte slut än...

Fortsättningen varade idag med... Jag har rensat ut i min garderob OCH i byrån och slängt 6 st papperskassar proppade med kläder... Ingen aning om var den energin kom ifrån... Men förbaskat skönt var det att få det gjort!!! Nu ska kassarna slängas i klädinsamlingen i morgon så är projektet fullbordat!!! Känns MYCKET bra!!!

I morgon ska jag, Zandra, Rikard, Angelica, Daniel och Marina på bio!!! Ska bli skitkul!! Vis ak se Avatar!! Vet inte alls vad det är för en sorts film mer än att den är fruktansvärt påkostad och frukansvärt lååååång... 2 timmar och 41 minuter närmare bestämt!!!

                                   
                                                                   (Lånad bild)


Den ska tydligen vara skitbra. Vi ska se den i Ängelholm för där visade dom den i 3D. Det gjorde dom inte i Helsingborg tydligen.... Ja ja...!!
Kan ju vara en upplevesle...!!


                      

                                     Nähä... Dags för kudden tror jag...!!  GOD NATT!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se