Lunchat igen...

Idag har jag och Erik varit iväg på lite äventyr och när vi var klara åkte vi till Väla och tog en lunch på rastaurangtorget där. Det är så bra för det finns 5 olika matställen och välja på och ett fik. Så Erik gick och tog en wok och jag till tacohouse... Vilket jag i och för sig ångrade lite lätt då min mat inte alls var god. Jag tyckte för det första att maten bara var ljummen och dessutom smakade osten som spya... Men men... Jag åt tills jag var mätt och såg glad ut. Orkade helt enkelt inte gå och klaga.. Ok kräket kanske var lite överdrivet, men det var nån konstig smak på osten, kanske skulle va så fast jag inte gillade det!!

Sen i eftermiddag har jag pratat med både mormor och morfar på telefonen och med mamma och Zandra... Men det gick snabbt att prata med alla... Tror jag klarade alla tre på bara en halvtimme...!!

Nu ska jag köra till affären, man måste ju trots allt ha mat ikväll med... BOOOORING!!!

Hej så länge!!!

Jo just det... När vi kom hem och jag gick och skulle hämta posten ser jag världens finaste istapp hängande på vårt hus.... DEN måste jag fota tänkte jag.. Precis när jag passerat trillde den ner..... Åhhh... Det var tacken det att man skulle få fota lite!! Jaja... Förhoppningsvis kommer inga fler tappar för nu vill jag ha vår!!




                          Hej igen....   




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se