Min helg...

I helgen har det inte hänt så mycket... Vi har mest slappat och tagit hand om varandra..!! Ibland behövs det med. Man måste få stanna upp ibland och bara vara.
Fredag kväll kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde i och för sig. Jo just det. Jag kommer ihåg att jag pratade väldigt mycket i telefon med många olika personer så jag kom inte iväg och handla förrän kl 19 den kvällen. Vi fick mat ungefär halv nio, men det gör inte när man ändå bara är ledig om dagarna och nu när det dessutom var lördag dagen efter.

På lördagen försökte jag städa hela dagen, hade varken lust, ork eller energi men jag plockade i alla fall lite grann... På kvällen kom Rikard och Zandra över och vi beställde mat. Alla vi utom Erik åt från Rackis i Klippan, Erik var sugen på Kina mat så då fick han det. Dom restaurangerna ligger ändå rätt nära varandra så det gick snabbt att hämta våra olika rätter.
Dessvärre blev det lite sås på sätet i Rikard och Zandras bil... Hoppas det gick bort ordentligt!!!

Igår kom Marina och Nickolaj över en sväng på en fika. Hon hade baka kärleksmums som hon hade med sig så bjöd vi på te och saft blev det. Marina hade med sig en film som hon lånat och lånade även den andra. Millenium triologin. Vi har inte sista filmen men den ska införskaffas direkt när den kommer ut!!!

          

                                 Nickolaj testar våra partyhattar vi hade på nyår...

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Drar mig lite för jag har det så varmt och skönt här i soffan och det är så förbaskat kallt i sovrummet... Gäller att borsta tänderna snabbt och hoppa i säng så man inte hinner frysa till...

Sorry för dålig uppdatering, men så ligger det till för tillfället.... 


                    

                                                     "One day at the time"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se