SNÖÖÖÖ...

Herregud vad det snöar idag. Och det är inte bara snö... Det blåser som f-n idag med. Jag som hade såna planer för dagen... Jag skulle åka till IKEA och strosa runt lite och kanske in på VÄLA eller så. Men det sket sig ju på en gång. Och sen skulle jag kompletteringshadla. Allt som jag glömde handla igår.
Jaja... Tur jag handla igår så vi i alla fall har nåt och äta ikväll, för ut i det här vädret ska jag inte i alla fall... Hoppas det blir bättre i morgon för då MÅSTE vi verkligen ut på vägarna...

Den här bilden togs genom vårt fönster för bara en liten stund sen... Men ser INTE långt vill jag påstå...

           

I vanliga fall brukar man se en åker och söderåsen långt därborta... Men inte idag.... Knappt man ser bilarna på vägen härifrån.... Huga!!! Jag vill ju att det ska bli vår nu. Nu är jag less...!!

Annars har inte hänt så mycket här hemma.... Betalt räkningarna... Ett ont måste men likförbannat skönt när det är gjort!!! Då har man det ur världen....!!

Nu ska jag börja med middagen... Jag vet, tidigt va!! Men vi ska ha kotletter i ugnen och dom ska få tillagas i matlagningsgrädde i ugnen i några timmar... Svingott blir det... Och så lite soja och egentligen sambal oelek, men den är slut så jag får hitta på nåt annat att ha i.... Och ris och sallad till.... Mums....!!




Hej hopp i snöyran... Håll er hemma om ni verkligen inte måste ut....!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se