33 år idag...

Idag har varit en lite jobbig dag. Eller ja, inte hela dagen. Men dagen tankar har gått till Erik idag. Han skulle fyllt 33 år idag.  Min lilla älskling!!!

Först hämtade jag mamma i Hässleholm, därefter drog vi direkt till Landskrona där jag köpte 3 st röda rosor till min älskade. Det var jättejobbigt att komma dit och se så vackert det var med alla blommor runt en vacker fontän. Vi satt en stund på bänken och bara tänkte. Tårarna rann såklart, konstigt vore det annars...!!

Sen bar det iväg till Borstahusen för en väldigt sen lunch!! Vi hittar ju inte så bra så vi hamnade på ett ställe vi aldrig trodde vi skulle hamna på!! En GOLFKLUBB!!! Oj oj oj säger jag bara. Inte van med golfmänniskor!! Men mycket god club sandwish hade dom i alla fall... Så god och så mättande att vi inte åt nån kvällsmat ikväll...

Nu ikväll har jag betalt räkningarna... Ett måste men GUUUUUUUUD så tråkigt!! Det var den semesterkassan det!!

Nu vill mamma gå och lägga sig, så det är bäst man avslutar!! Hon gick upp TIIIIDIGT i morse!!


                     Tillägnar detta inlägg till min kära Erik med ett bildregn...!!


         

         

         

         

Den sista bilden är tagen för exakt ett år sen på hans födelsedag nr 32!! Vem hade kunnat ana då att livet skulle se ut så här idag... Ta vara på livet och tänk inte att jag gör det sen... Sen kan vara försent!!

Älskar dig Honey!!!
Puss din Giff


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se